Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

RGB LED Szalagok

A hagyományos egyszínű LED szalagokkal szemben egy RGB LED szalag a szivárvány összes színében képes világítani. Egyaránt szolgálhat dekorációs világításként karácsonykor, vagy funkcionális fényforrásként autóban és beltéren. A hozzá tartozó távirányító segítségével pedig mindent irányíthatunk, így roppant kényelmes a használata. A Union Knights színes LED szalag fényeivel Ön is hangulatos fényárba boríthatja otthonát vagy gépjárművét: tekintse meg termékeinket!

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

RGB LED szalag a Union Knights Webáruházon: miért tőlünk rendeljen?

Minőségi RGB LED szalag kínálat

A Union Knights a szalagokon túl már hosszú évek óta szolgálja ki a magyar piacot minőségi LED termékekkel. LED szalag felhozatalunk kifogástalan állapotáért és rendeltetésszerű működéséért garanciát is vállalunk. Strapabíró műanyagból és szilikonból készült vonalfényeink akár több, mint 30.000 óra üzemidőt futnak minden fennakadás nélkül. Ráadásul jóval kisebb a fogyasztásuk („A” energiaosztály), mint a hagyományos technológiával készült fényforrásoké, amely alacsonyabb villanyszámlát eredményez.

Egyéb hasznos LED-es termékekkel is találkozhat

A LED szalag színes változatán túl kínálunk többféle egyszínű típust is, amennyiben Önnek arra lenne igénye. Azonban az RGB LED szalagok mellett más világítástechnikai termékkel kapcsolatban is nyugodtan fordulhat hozzánk. A Union Knights kínálatában számtalan hasznos eszközzel és készülékkel találkozhat: napelemes kerti fáklyák, dekor szettek, reflektorok vagy akár komplett ház/lakás LED csomagok, és még sorolhatnánk.

Korrekt RGB LED szalag ár

Webáruházunk kínálatában található összes RGB LED csík kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A Union Knights termékekhez igazán vásárlóbarát összegért lehet hozzájutni, cserébe pedig évekig megbízhatóan szolgálja majd tulajdonosát. A LED technológiás fénycsík alacsony fogyasztásának és nagy teljesítményének köszönhetően egy rövid időn belül megtérülő beruházásnak minősül. Egy tipp: mindenképp érdemes megtekinteni akciós termékeink listáját is, miután folyamatosan megújítjuk kedvezményeinket. Így akár még olcsóbban tud hozzájutni vágyott RGB LED szalagjára.

Villámgyorsan kiszállítjuk Önnek csomagját

A Union Knightsnál igyekszünk kielégíteni vásárlóink minden igényét, amibe beletartozik a szupergyors kiszállítás is. Amint Ön leadta LED szalag rendelését weboldalunkon, mi rövid időn belül küldünk egy visszaigazolást. Ezt követően becsomagoljuk, majd útjára is indítjuk csomagját. A webáruházunkon leadott rendelések átlagosan 2-3 munkanapon belül már meg is érkeznek rendeltetési helyükre.

Hogyan működik az RGB LED szalag?

Az RGB színváltó LED szalag a fénycsíkok felső tízezre: a modulban 1 db piros, 1 db zöld és 1 db kék LED foglal helyet három chipen. Ezeket RGB vezérlő és távirányító segítségével külön-külön kapcsolhatjuk. Ha mind a három színt egyszerre kapcsoljuk be, akkor a LED RGB szalag hideg fehér árnyalatban pompázik.

A színváltós LED szalag repertoárja nem korlátozódik csak az alapszínekre, hanem megannyi árnyalat beállítható. Csak juttassunk különböző feszültségeket az egyes chipekre, és máris más színnel világít – elméletben több, mint 10 millió féle színt is ki tudunk keverni. Nyilván ennél azért kevesebb a beállítható színek száma, amelyet főként a vezérlőhöz tartozó távirányító kialakítása határoz meg.

A LED szalag RGB változata nagy fényerővel rendelkezik, amellyel akár önálló világításként is megállja a helyét a lakásban. Szabályozható fényerejének köszönhetően kialakíthatunk a helyiségben meghitt-, vagy igazi partihangulatot is. Természetesen alkalmazható autón, motoron, quadon stb. dekorációs világításként, hogy járművünk biztosan kitűnjön a tömegből.

További kérdések esetén keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!