Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

Süllyesztett LED panel

A süllyesztett LED panel gipszkartonba építhető vékony kör vagy négyzet alakú fényforrás, amely kiválóan alkalmas bevásárlóközpontok, irodák, üzlethelyiségek vagy otthonunk harmonikus megvilágítására. Egy süllyeszthető LED panel remekül mutat a szabványos mennyezeti rendszerekben, miközben hatékonyan helyettesíti a hagyományos lámpatesteket egyenletes fénykibocsátásával. Válogasson kedvére kínálatunkban, és találja meg az Ön számára legideálisabb beépíthető LED panel típust: rendeljen még ma!


8termék 18

Süllyesztett LED panel webshopunkban: miért érdemes minket választani?

Minőségi süllyeszthető LED panel választék

Termékeink a legmagasabb szintű minőséget képviselik, amelyekre hosszú évekig lehet számítani. Süllyesztett LED panel fényforrásaink 30-100 ezer üzemóra élettartammal rendelkeznek, amely többszöröse a kompakt fénycsövekének. Ezen felül nem érzékenyek a gyakori fel-lekapcsolásra, emellett igen magas a lumen/watt mutatójuk is. Süllyesztett LED paneljeink vibrálás és káprázatmentes fényt biztosítanak, ami nem fárasztja a szemet. Gyártmányaink minőségében és kifogástalan működésében olyannyira megbízunk, hogy mindegyikre 2 év garanciát is vállalunk.

Változatos kínálatból szemezgethet

Felhozatalunk bővelkedik a különféle típusú beépíthető LED panel típusokban. Webshopunkban hideg-, meleg- és természetes fehér árnyalatot kibocsátó készülékekkel találkozhat, valamint kétszínű változatot is beszerezhet. Utóbbiak első kapcsolásra kék fényt, míg másodikra fehér fényt árasztanak, a harmadik kapcsolásnál pedig a két árnyalat kombinációjában tündökölnek. Így Ön igény szerint funkcionális, illetve hangulatvilágítást is biztosíthat a helyiségben.

Energiatakarékos termékeink kör, valamint négyzet alakban állnak rendelkezésre vásárlóink számára, kisebb és nagyobb méretekben. Gipszkartonba építhető LED panel fényeink teljesítmény tekintetében is változatos képet mutatnak – a 6 W-os készülékek mellett nagyobb erejű, akár 68W-os világítótestet is kínálunk. Kialakításuknak köszönhetően egyszerűen beüzemelhetők, a csomag pedig tartalmaz minden felszereléshez szükséges elemet.

LED panel gipszkartonba szupergyors kiszállítással

Miután Önnek sikerült weboldalunkon rátalálnia a tökéletes gipszkartonban építhető LED panel változatra, mi gondoskodunk annak szupergyors kiszállításáról. A Union Knights webshopról rendelt termékekre nem kell heteket várnia! Tekintélyes raktárkészletünknek köszönhetően még aznap elkezdjük összeállítani csomagját, majd mihamarabb postázzuk azt.  Önnek átlag mindössze 2-3 munkanappal kell majd számolnia, mire a futár csenget vásárolt süllyesztett LED paneljével.

Változatos termékportfólióval várunk mindenkit

Amennyiben Nem csupán süllyesztett LED panel süllyesztett világításra lenne szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban számtalan funkcionális és dekorációs világítás beszerezhető a háztartási LED izzóktól kezdve a mozgásérzékelős LED reflektorokon át a spotlámpákig vagy lépcsővilágításokig. Komplett ház/lakáscsomagokat is kínálunk, emellett érdemes megtekinteni akciós termékeinket is – akár több ezer forinttal olcsóbban is megvásárolhatja a kívánt világítótesteket! Termékeink A+ energiaosztállyal büszkélkedhetnek, és minden szükséges Európai bevizsgálási eredménynek birtokában vannak.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Ez esetben keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!