Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

E14

Az E27 mellett az E14 izzó az a foglalattípus, amellyel a leggyakrabban találkozhatunk a hazai háztartásokban. Nagyfokú kompatibilitásának köszönhetően számtalan előnnyel rendelkezik felhasználását illetően, miközben akár 70-80%-kal kevesebb áramot fogyasztanak. Minőségi LED izzók E14 foglalattal a Union Knights webshopon: rendeljen tőlünk még ma!


4termék 14

E14 LED izzók a Union Knights webáruházban: miért tőlünk rendeljen?

E14 izzó hosszú élettartammal

Termékeink minőségére fokozott figyelmet fordítunk, így Ön csakis megbízható és hosszú élettartamú E14 izzókkal találkozhat virtuális polcainkon. LED-es fényforrásaink megfelelnek az európai szabványoknak és előírásoknak, valamint igen magas energiabesorolási osztállyal büszkélkedhetnek. Így Ön amellett, hogy sokáig használhatja majd E14 foglalatú LED izzóinkat, a villanyszámlájának havi összege is csökkenni fog. Az általunk előállított vagy forgalmazott fényforrásokhoz minden esetben 2 év garancia párosul.

Kedvező szállítási feltételek

Amennyiben sikerült kiválasztania az Ön számára ideális izzó típust, webshopunkból mindössze pár kattintással meg is rendelheti. Ezt követően mi rögtön akcióba lépünk, és gondoskodunk annak mihamarabbi kiszállításáról. A megrendelés feldolgozását követően csapatunk azonnal elkezdi összeállítani csomagját, amit ezt követően átadunk a futárszolgálatnak. Nem kell attól tartania, hogy majd heteket kell várnia LED-es E14 izzójára – átlag 2-3 munkanapon belül már használatba is veheti fényforrását.

Minőségi LED-es termékek minden mennyiségben!

Kínálatunkban az E14 izzó foglalat mellett többfajta csatlakozómenettel is elérhetők fényforrások webshopunkban, például GU10 spot vagy E27-es foglalatú LED izzók. Emellett termékportfóliónk számtalan kiváló ár-érték arányú LED-es világítástechnikai eszközt is tartalmaz: spot lámpák, lépcsővilágítás, komplett ház/lakás csomagok, mozgásérzékelős fényforrások, panelek, reflektorok, dekorációs fények és még sok egyéb világító berendezés. A több száz elérhető termék mellett ráadásul rendszeres kedvezményekkel és akciókkal is kedveskedünk vásárlóinknak.

Milyen előnyei vannak a LED E14 izzó alkalmazásának?

Csakúgy, mint más LED fényforrások, az E14 izzó is roppant energiatakarékos működést garantál, miközben megfelelő mennyiségű és minőségű fényt bocsát ki. Így sok pénzt megtakaríthatunk a villanyszámlán hosszú éveken keresztül – egy LED E14 izzó akár 20-30 ezer óráig is képes világítani! Az izzószálas égőkkel szemben a LED érzéketlen a folyamatos ki-bekapcsolgatásra, a működése során pedig az izzó világító felülete nem melegszik fel.

A Union Knights webshopon kínált LED E14 izzók tökéletes megoldást nyújtanak a belterek hatékony megvilágítására. Gyakorlatilag bármilyen lámpatesthez ideálisan alkalmazható, legyen az a nappaliban, a hálóban, a gyerekszobában vagy a konyhában. Az E14 izzó kicserélése is igazán gyerekjáték, mivel a foglalat megbízható és tartós kapcsolatot biztosít. Mindezek tetejébe attól sem kell tartanunk, hogy esetleg felcserélnénk az eltérő csatlakozómenetes izzókat – a LED izzó E14 foglalatának méretezése ugyanis megakadályozza a hibázás lehetőségét.

További kérdései merültek fel? Akkor vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal elérhetőségeinken keresztül!