Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

LED Reflektor

A LED reflektor kültéri változatával úgy tudja éjszaka megvilágítani a kertet, az udvart vagy a műhelyt, hogy az energiaköltségek akár a tizedére csökkennek. A hagyományos halogén technológiánál egy LED fényvető sokkal nagyobb élettartamot és fényerőt garantál. Legyen szó otthoni vagy őrző-védő, biztonságtechnikai használatról, minden esetben lehet rájuk számítani – a ráfordított költségek pedig igen hamar megtérülnek. Válogasson kedvére széles LED-es kültéri reflektor lámpa kínálatunkból, és találja meg az Ön számára legideálisabb kialakítású és teljesítményű készüléket: ismerje meg termékeinket!


7termék 17

LED reflektor rendelés webshopunkról: miért érdemes minket választani?

Garantált minőségű LED reflektor kínálat

Egy Union Knights kültéri LED reflektor használatával úgy csökkentheti energiafogyasztását, hogy nem kell lemondania az erős fényforrásról sem. Termékeink gyártásánál ugyanis minden esetben a hatékonyságot és a kifogástalan minőséget tekintjük prioritásnak. A webshopunkban található LED reflektorok kiemelkedően magas élettartammal rendelkeznek, miközben alacsony a hőveszteségi mutatójuk. Gyártmányaink megbízhatóságában olyannyira megbízunk, hogy mindegyikre 2 év garanciát is vállalunk.

Változatos típusú LED fényvetők

Ha Önnek fontos a széles választék, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes kültéri LED fényvető készüléket. A kisebb, 10 Wattos LED reflektor mellett nagy teljesítményű, akár 200W-os fényforrás is elérhető webáruházunk virtuális polcairól. Netán táblát vagy a ház előtti utat, esetleg telephelyét szeretné megvilágítani? Termékeink között minden feladatra szolgálunk megoldással.

Szerezzen be mozgásérzékelős LED reflektor készülékek, amelyekkel biztonságosan közlekedhet este a ház körül, miközben a pénztárcáját is kíméli! Ezen felül multifunkciós és/vagy akkumulátoros termékeket is beszerezhet tőlünk, és még távirányítós, többféle színben pompázó fényvetőt is forgalmazunk. A meleg fehér árnyalatot biztosító LED reflektorainkat inkább otthoni környezethez ajánljuk, míg a hideg fehér fényűek inkább munkahelyi világítás gyanánt ideálisak, pl. mosókonyhába vagy raktárba.

Villámgyors reflektor kézbesítés

Miután sikerült repertoárunkból kiválasztania az Ön számára legjobb LED kültéri reflektor típust, mi azon nyomban akcióba is lépünk. A rendelés feldolgozását követően rögtön elkezdjük összeállítani csomagját, amit utána gyorsan postázunk is. Nálunk nem fordulhat elő, hogy hosszú heteket kelljen várni készülékére – egyenlegének rendezése után 2-3 napon belül már használatba is veheti fényforrását!

Rengeteg egyéb minőségi LED-es világítás is elérhető

Az elmúlt évek alatt termékkínálatunk hatalmasra bővült: több száz minőségi LED technológiás világítástechnikai berendezéssel és dekorációs fénnyel találkozhat a Union Knights webshopon. Az karácsonyi világítástól kezdve az RGB LED szalagokon át az E27 foglalatú LED izzókig mindent beszerezhet tőlünk. Ráadásul folyamatos akciókkal és kedvezményekkel is igyekszünk kedveskedni vásárlóinknak! Szerezze be megbízható LED-es fényforrását még kedvezőbb áron – a Union Knights Webáruházból.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Állunk szíves rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot!