Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

LED Panelek

A LED panel egy rendkívül vékony, korszerű és energiatakarékos lámpatest, amelyben a lámpaházba integrált LED-ek biztosítják a fényt. Számos változatban, többféle színhőmérsékletben és teljesítményben is elérhetők webshopunkon, a lehetőségek száma végtelen. A Union Knights Webáruház változatos LED panel felhozatalából Ön is biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő kialakítást: tekintse meg termékeinket!

LED panel a Union Knights termékei között: miért érdemes minket választania?

Minőségi, saját tervezésű LED panel felhozatal
Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a LED termékek előállításában, forgalmazásában. A precíz, letisztult tervezést és a minőségi, innovatív gyártást tartjuk szem előtt előállításkor. Az általunk készített LED panelek természetes, de erős fényét még Ön is sokáig élvezheti, mivel mindegyik darab hosszú élettartammal bír.

Termékeink minden jelenlegi Európában előírt szabályozásnak megfelelnek. Kiváló minőségükben olyannyira megbízunk, hogy minden saját gyártású készülékre minimum 2 év garanciát is vállalunk.

Hatalmas kínálat áll rendelkezésre
A Union Knights büszke széles termékpalettájára: több, mint félszáz LED panel lámpa közül szemezgethetnek vásárlóink. Kínálatunkban megtalálható négyzet, téglalap vagy kör alakú, hagyományos vagy süllyesztett, beépíthető LED panel is. Emellett a kibocsátott fény színét tekintve Ön választhat hideg vagy meleg fehér árnyalatból, sőt akár kétszínű típust is hangulatvilágítás gyanánt. A csomag minden, a felszereléshez szükséges elemet tartalmaz, így azonnal be is üzemelhetőek.

Energiatakarékos és állandó fényforrás
A hagyományos halogén fényforrással szemben a LED panel világítás folyamatos és tartós fényt képes biztosítani rendkívül gazdaságosan. Forgalmazott termékeink egytől egyig legalább A+ energiaosztályba tartoznak. Amennyiben Ön olcsó és hatékony megvilágítást keres, a LED panel ár és érték arányában egy kiváló választás.

A kisebb – 6 és 12W – teljesítményű LED panelek mellett komolyabb – akár 68W-os – fényforrásokkal is találkozhat webshopunkban. A hagyományos halogénes változatokkal ellentétben termékeink folyamatos, káprázat-mentes fényt képesek kibocsátani. Felkapcsolásakor azonnali világítást garantál, miközben nem fogja elvakítani a helyiségben lévőket.

Gyors kiszállítás az ország bármely pontjára
Amennyiben Ön tőlünk vásárol LED panelt, webshopunk gondoskodik a gyors kiszállításról. A rendeléstől számított 2-3 napon belül már kézhez is kaphatja termékét. A megrendelést követően rövid időn belül visszaigazoljuk, majd megkezdjük a készülék mielőbbi összekészítését.

Miután tároló kapacitásaink nekünk is végesek, előfordulhat készlethiány. Azonban ebben az esetben is mindössze pár napot csúszik a szállítás, ilyenkor sem kell majd heteket várnia, hogy csomagja megérkezzen a megadott címre, hiszen folyamatosan gyártjuk termékeinket.