Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

Napelemes fényfüzér

A jól megválasztott világítás nemcsak otthonunk belső tereit tehetjük esztétikusabbá, hanem gyönyörű köntösbe öltöztethetjük a kertet vagy a teraszt. Egy napelemes fényfüzér titokzatos fényeivel csodálatos hangulatot varázsolhatunk a családi összejöveteleknek vagy baráti találkozóknak naplemente után is. Energiatakarékos kialakításának köszönhetően ráadásul nem terheli meg sem a pénztárcát, sem a környezetet. Válogasson kedvére a Union Knights napelemes LED fényfüzér kínálatából, és rendeljen tőlünk még ma!


12termék 112

Napelemes fényfüzér a Union Knights webshopon: ezért jár jól, ha minket választ!

Napelemes fényfüzérek időtálló minőségben

Cégünk 2014-es indulása óta mindig is elsődleges célként lebegett szemünk előtt, hogy megbízható partnereivé váljunk vásárlóinknak. Egy napelemes kerti fényfüzér esetében különösen fontos a kellő strapabírás, miután ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak. Ezért csakis minőségi fényforrásokat forgalmazunk webshopunkban, amelyek minden szükséges Európai bevizsgálási eredménynek megfelelnek. Szolár lámpáink hosszú élettartamára és kifogástalan működésére 2 év garanciát vállalunk.

Számos napelemes fényfüzér típus közül válogathat

A szolár füzér sokak számára egyet jelent a karácsonyi és ünnepi fényekkel, holott egész évben kellemes díszkivilágításként szolgálhat. Kínálatunkban több fajta napelemes fényfüzér is elérhető, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes kültéri dekorációt otthonába. Ön többféle színárnyalat (pl. kék, pink, meleg/hideg fehér vagy színes) és vezetékhossz (pl. napelemes fényfüzér 20m, 30m vagy 2m-es kialakítás) közül válogathat igényeinek megfelelően. Egyes típusok világítása folyamatos, míg másoknál villogó fényt is be lehet állítani, így még figyelemfelkeltőbb és látványosabb megvilágítást alakíthatunk ki a kertben vagy az udvaron.

Szupergyors kiszállítás országos lefedettséggel

Amennyiben Ön a Union Knights webshopon vásárol napelemes fényfüzér terméket, nem kell elkallódott megrendelésektől tartania! Tudjuk, hogy senki nem szeret várni csomagjára – épp ezért minden tranzakciót követően célunk azok villámgyors kézbesítése. Amennyiben még ma leadja megrendelését, dekorációs fényforrását 2-3 napon belül már szolgálatba is állíthatja!

Energiatakarékos fényforrások egész hadával várjuk

Kínálatunkban számtalan energiatakarékos és megbízható világítástechnikai berendezés található, amelyekkel minőségi fényekkel láthatja el otthona kül- és belterét. Legyen szó háztartási LED izzókról, LED panelekről, LED szalagokról, LED reflektorokról, lépcsővilágításról, spotlámpákról, dizájner lámpákról vagy dekorációs fényekről, nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Termékportfóliónkat folyamatosan bővítjük, és rendszeresen jelen vagyunk önálló standdal Európa és Ázsia legnagyobb szakmai kiállításain is. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy lépést tartsunk a kor legújabb vívmányaival, és valóban a legjobb termékeket kínálhassuk vásárlóink számára. Emellett folyamatosan megújuló akciókkal és rendszeres kedvezményekkel is igyekszünk kedveskedni, hogy mindenki számára biztosíthassuk a maximális ügyfélélményt.

Napelemes fényfüzér: melyek a legnagyobb előnyei?

Napjainkban egyre többen keresnek fenntartható és megfizethető megoldásokat otthonuk, kertjük megvilágítására. A napelemes fényfüzérek igazán népszerűvé váltak az elmúlt években, ami nem is csoda, miután egy solar fényfüzér nemcsak szép és dekoratív, de számos egyéb előnnyel is rendelkezik:

Energiahatékonyság

A napelemes fényfüzér egyik legjobb tulajdonsága, hogy rendkívül energiatakarékos. A hagyományos, elektromos árammal működő fényforrásokkal ellentétben a kültéri fényfüzér napelemes típusai a nap energiáját használják fel a LED-ek táplálására. Ez azt jelenti, hogy csodákat képesek tenni a hóvégi villanyszámlával – vagyis hosszú távon rengeteg pénzt takaríthatunk meg.

Könnyen telepíthető

Egy másik nagy előnye a solar LED fényfüzér termékeknek, hogy egyszerűen telepíthetők mindenféle szaktudás nélkül. Ellentétben a régebbi típusú lámpákkal – amelyek gyakran elektromos vezetékelést és professzionális telepítést igényelnek – a kültéri szolár fényfüzér felhasználóbarát kialakítással rendelkezik, így bárki könnyedén beüzemelheti. Csak helyezze a napelem fényforrást oda, ahol napközben sok napfény érheti, majd akassza fel a kívánt helyre.

Szolár LED füzér: sokoldalúság

A kültéri LED fényfüzér napelemes változata hihetetlenül sokoldalú, és számos módon használható. Tökéletes szabadtéri eseményekhez, például kerti partikhoz, esküvőkhöz vagy grillezéshez, miután fákra, kerítésre vagy akár a pergolára is akasztható. Egy napelemes kerti lámpa füzér használatával meleg és hívogató légkört alakíthatunk ki otthonunk kültereiben.

Kreatív napelemes fényfüzér megvilágítási ötletek

A napelemes kerti füzér használatával remekül fokozhatjuk otthonunk kültéri tereinek hangulatát. Íme néhány kreatív módszer a napelemes LED fényfüzér alkalmazására:

Borítsuk be fénnyel a kertet vagy a teraszt

A kültéri napelemes fényfüzér roppant népszerű választás a kinti terek, például a kert, udvar vagy terasz megvilágítására. Akasszuk fel a lámpákat a tetőre, a kerítésre vagy a pergolára, hogy hangulatos és hívogató légkört teremtsünk. Ezen felül egy napelemes fényfüzér tökéletes akár a kültéri növények “felvillanyozására” is. Tekerjük körbe a fényforrást a fák vagy bokrok köré, de a kerti ágyás szélére is elhelyezhetjük, amivel kiemelhetjük és élvezhetjük otthonunk növényvilágának szépségét.

Napelemes fényfüzér kültéri utak és sétányok megvilágítására

Használhatjuk a napelemes fényfüzér lámpák a kerti sétányok megvilágítására is ideálisak. Telepítsük őket az ösvény szélére, hogy lenyűgöző hatást keltsünk, valamint megvilágítsuk az utat. Így nemcsak esztétikus, hanem funkcionális fényeket alakíthatunk ki, amelyek éjszaka biztonságot nyújtanak. Van lépcső otthonunk környezetében? Emeljük ki azokat! Helyezzük a fényforrást a lépcsőfokok mellé vagy a korlát alá – a végeredmény garantáltan minden esztétikai igényt kielégít majd.

Napelemes fényfüzér: hogyan működik?

A napelemes fényfüzér egy innovatív és fenntarthatósági szempontból is kiváló világítási lehetőség. Több alkotóelemből állnak, amelyek együttesen fényt állítanak elő naplementekor:

Napelemek

A napelemes lámpák legfontosabb eleme a napelem. Ez a panel fotovoltaikus cellákból áll, amelyek a napfényt elektromos árammá alakítják. Amikor a napfény eléri a napelemet, gerjeszti a cellákban lévő elektronokat, és elektromos áramot generál.

Újratölthető elemek

A napelem által termelt áramot egy újratölthető akkumulátor tárolja, ami energiatárolóként szolgál. Ez aztán felhasználható a fényforrások működtetésére, amikor lemegy a nap. Az akkumulátor mérete a zsinóron lévő lámpák számától és a használatuk valószínűsíthető időtartamától függ.

Fénykibocsátó diódák

A fénykibocsátó diódák, vagy LED-ek azok az izzók, amelyek a napelemes fényfüzérekben előállítják a fényt. Ezek rendkívül hatékonyak, és nagyon kevés energiát igényelnek a fény előállításához, így ideális választás napelemes lámpákhoz. Ráadásul igen hosszú élettartammal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem kell olyan gyakran cserélni őket, mint a hagyományos izzókat.

Fényérzékelő

Annak érdekében, hogy a lámpák automatikusan bekapcsoljanak, amikor lemegy a nap, a napelemes lámpákat fényérzékelővel szerelik fel. A szerkezet érzékeli a környezet fényszintjét, majd bekapcsolja a szolár fényfüzért, ha az egy bizonyos küszöb alá esik. Ezzel szemben, amikor a világosság egy bizonyos érték fölé emelkedik, az érzékelő lekapcsolja a fényforrást, amivel energiát takarít meg.

Áramköri lap és vezérlő

Az áramköri lap és a vezérlő a napelemes lámpák agya. Ők felelősek a napelem, az akkumulátor és a LED-ek közötti villamosenergia-áramlás irányításáért. Emellett Szabályozzák az akkumulátor töltését is, hogy ne legyen túltöltés – utóbbi ugyanis károsíthatja az akksit és csökkentheti annak élettartamát.

További kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink készséggel válaszolnak Önnek: vegye fel velük a kapcsolatot!