Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

E27

Az E27 jelzésű izzómenet a foglalatok közül a valaha használt legrégebbi változat – a LED-es fényforrások úttörésével pedig nemsokára megjelentek a nagyobb, csavaros égők között is az energiatakarékos változatok. Ez nem is csoda, miután rendkívül hosszú az élettartamuk, roppant költséghatékonyan üzemelnek, miközben kellő fénymennyiséget garantálnak minden helyiségbe. Webáruházunkban számos típussal, formával, nagysággal valamint teljesítménnyel áll rendelkezésre LED izzó E27 foglalattal minden vásárlónk számára: tekintse meg kínálatunkat!


7termék 17

LED izzó E27 foglalattal webshopunkban: miért érdemes minket választani?

Széles E27-es foglalatú LED izzó kínálat

Webáruházunk változatos LED izzó felhozatallal büszkélkedhet, amelyek többféle színárnyalatban is elérhetőek kínálatunkból. E27 izzó LED hideg fehér, meleg fehér vagy természetes fehér színhőmérsékletben is megtalálható virtuális polcainkon. Teljesítmény tekintetében is többféle választási lehetőségük van vásárlóinknak a kisebb 4W-os LED izzótól az erőteljesebb 15W-os fényforrásokig. Akik egy kicsit rendhagyóbb kialakításra vágynak, feldobhatják nappalijukat vagy a hálójukat gyűrű alakú LED lámpáink egyikével az igazán egyedi hatásért.

LED izzó E27 kiszállítás rövid idő alatt

Amennyiben sikerült kiválasztani az igényeknek leginkább megfelelő LED izzót, mi rögtön akcióba is lépünk. Amint feldolgoztuk rendelését, el is kezdjük összeállítani csomagját, majd amint lehet, postázzuk. A Union Knights Webáruházban vásárolt árucikkekre nem kell heteket várnia – termékét mindössze pár munkanapon belül átveheti a megadott címen.

Más típusú energiatakarékos fényforrásokat is beszerezhet

Ha nemcsak LED izzók után kutat, akkor sem kell máshová mennie! Kínálatunkban minden szükséges és dekorációs világítást beszerezhet kiváló ár-érték arányban. Portfóliónk bővelkedik Napelemek kerti lámpákban, karácsonyi fényekben, dekor lámpákban, RGB LED szalagokban és számtalan egyéb újdonságban. Cégünk immár lassan egy évtizede gyárt és forgalmaz minőséi LED termékeket, amelyekre minden esetben garanciát is vállalunk. Ráadásul folyamatosan bővítjük portfóliónkat, és rendszeres akciókkal is szoktunk kedveskedni vásárlóinknak.

Kiknek ajánlott a LED izzó E27 foglalattal?

  • A modern fény kedvelőinek: E27 LED-es izzókkal korszerű, izgalmas fényárba boríthatjuk otthonunkat és munkahelyünket egyaránt. Ha pedig ügyesen kombináljuk más energiatakarékos fényforrásokkal – pl. LED szalagokkal vagy panelekkel -, igény szerint meghitt vagy éppen vibráló légkört is kialakíthatunk.
  • Az energiatakarékos világítás után kutatóknak: A hagyományos égőket az E27 energiatakarékos izzó remekül helyettesíti, sőt! A használatával akár 90%-os energiamegtakarítás is elérhető, más szóval rengeteg pénzt lehet spórolni vele. A korszerű LED technológiának köszönhetően az izzó mellett, hogy minimálist áramfelvételt igényel működése során, hosszú évekig kiválóan megállja a helyét.
  • Akik a halogén izzókról LED-es fényforrásra váltanának: Ha Ön is szeretné felváltani hagyományos halogén típusú világítását LED-es fényforrásokra, akkor a LED izzó E27 foglalattal ideális választás. Ajánljuk figyelmébe az opál burával ellátott fényeinket, amelyek kellemes szórt fényt biztosítanak a helyiségben, káprázatmentesen.