Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

Napelemes kerti lámpák

A napelemes kerti lámpa egyszerre dekoratív és energiatakarékos fényforrás. Kiválóan alkalmas arra, hogy meghitt hangulatot varázsolhassunk a teraszra, megvilágítsuk a kocsifeljárót vagy a kertet. A Union Knights kínálatában számtalan kiváló minőségű és esztétikus kerti szolár lámpa, fáklya, fényfüzér, izzósor és sok más kialakítású termék közül válogathat: vásároljon még ma!


30termék
 

Napelemes kerti lámpa a Union Knights kínálatában: miért minket válasszon?

Prémium minőségű napelemes kerti lámpa felhozatal

A Union Knights Webáruház csakis kiváló minőségű napelemes kerti lámpákat forgalmaz, amelyek sokáig szolgálják majd tulajdonosát. Termékeinket mi magunk gyártjuk, amely során fokozottan figyelünk a precíz és gondos munkavégzésre. Az eredmény minden esetben egy megbízható működésű lámpa, amely sokáig fogja szolgálni új tulajdonosát. Az általunk készített kerti szolár lámpák mindegyikére két év garanciát is vállalunk.

Rengeteg napelemes kerti lámpa közül válogathat

A kerti szolár lámpa különféle változatai találhatók meg kínálatunkban, amelyekkel Ön egyedivé alakíthatja a ház körüli területet. Rendelkezünk földbe szúrható és falra szerelhető kivitelekkel, túralámpákkal, fényfüzérekkel és sok más típusú fényforrással. Szín és forma tekintetében is széles a választék, ráadásul kombinálhatók más technológiával is. Tökéletes példa ez utóbbira a napelemes kerti LED lámpa, vagy a mozgásérzékelős fajták. Emellett ne felejtsen el szétnézni akciós termékeink között – egy vásárlás alkalmával akár több ezer forintot is megtakaríthat!

Számos egyéb világítástechnikai eszköz is elérhető kínálatunkban

Amennyiben Önnek nemcsak kertjébe szeretne beszerezni fényforrást, akkor a legjobb helyen jár! Az évek során termékportfóliónk hatalmasra duzzadt, így napjainkra rengeteg termék közül válogathatnak vásárlóink. Webshopunkban bővelkedő választékból egyaránt szemezgethet kül- és beltéri világítások között is. LED panelek, dekor szettek,  LED szalagok vagy izzók, spotlámpák, gaming világítások, de akár komplett ház/lakás LED csomagok is elérhetők kínálatunkban. Ráadásul folyamatosan megújuló kínálattal és számos újdonsággal is igyekszünk kedveskedni vásárlóinknak.

Hamar kiszállítjuk Önnek megrendelését

Miután sikerült a tökéletes kerti lámpa típust kiválasztania webáruházunkból, mi rögtön akcióba is lépünk! A tranzakció beérkeztét követően csapatunk gondoskodik a megrendelések szupergyors házhoz szállításáról. Nagy raktárkapacitásunknak köszönhetően egyből el tudjuk kezdeni Önnek összeállítani csomagját, majd át is adja azt a futárnak. Az ország bármely pontjára a rendeléstől számított 2-3 napon belül már kézhez is kaphatja termékét! Online vásárlását követően mi küldünk rövid időn belül egy visszaigazoló emailt, amely tartalmazni fogja a szállítás részleteit.

Mi pontosan a napelemes kerti lámpa?

A tavasz beköszöntével egyre több időt töltünk kint a szabadban, így nagyobb gondot fordítunk kertünk megjelenésére is. A kültéri világítás nagyban megnöveli az udvaron töltött időnk alatt komfortérzetünket, és igazi hangulatot varázsol az ottlévőknek. Egy napelemes kerti lámpa segítségével a dekoráción túl tudatosan használhatjuk ki a kinti világításban rejlő lehetőségeinket.

A napelemes kerti lámpa napjaink egyik fejlett világítási technológiája, amelyet elsősorban kültéri fényforrásként alkalmaznak. A hagyományos megvilágításokhoz képest egy szolár lámpa a nap megújuló energiáját használja fel. Manapság egyre többet találkozhatunk vele a házak udvarán, teraszán vagy garázsfelhajtóján, az utcákon vagy az ingatlanok körül. A beléjük épített szenzoroknak köszönhetően ezen típusú lámpa az okos készülékek kategóriájába sorolható.

Hogyan működik egy napelemes kerti lámpa?

A napelemes kerti lámpa a kültéri fényforrások egy új generációja, a működési elve pedig igazán egyszerű. Minden készülékhez tartozik egy fotovoltaikus panel (vagy más néven szolár panel), amely a nap folyamán összegyűjti az égitest energiáját. Ezt követően a lámpa a napenergiát elektromos formává alakítja át, majd feltölti azt az akkumulátorába. Ez utóbbi legtöbbször egy újratölthető, cellás berendezés. Miután leszáll az éjszaka, az akksiban tárolt energiának és a panelben lévő fényérzékelőnek köszönhetően a lámpa önműködően bekapcsol. Tipp: érdemes olyan helyen elhelyezni a készüléket, ahol minél több napfény esik.

A napelemes kerti lámpa előnyei

Költséghatékony megoldás

Bár a kerti napelemes lámpa kezdetben nagyobb anyagi ráfordítást igényel, a befektetés már pár hónap után megtérül. A szolár technológia – a fény arányát és a villanyszámla összegét egybevetve – sokkal gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé hosszútávon, mint hagyományos társai.

Környezetbarát, korlátlan energiaforrás

Miután a napenergia könnyen elérhető és folyamatosan megújuló, ezért a szolár eszközök rendkívül környezetkímélőek.  Segítségükkel hatékonyabban csökkenthetjük a szén-dioxid kibocsátást. Ráadásul kimeríthetetlen energiaforrásról van szó, így bármikor a rendelkezésünkre áll.

Egyszerű és megbízható használat

A napelemes lámpa kertbe ideális, mivel nincsenek vezetékek, amelyek megszakadhatnának, vagy kerülgetnünk kéne őket. Amellett pedig, hogy nem igényelnek áramot, a karbantartásuk is roppant egyszerű. Mindössze évente párszor ellenőrizzük a működésüket, tisztítsuk meg őket és végeztünk is.

Biztosan sokakkal előfordult már, hogy egy nagyobb vihar otthonunkban áramkimaradásokat okozott. Ez roppant kellemetlen, különösen akkor, ha napokig nélkülözni kell a világítást. Az ideiglenes alternatívák (pl. gyertya, olajlámpa) helyett egy hordozható napelemes lámpa ideális megoldásnak bizonyul – egyrészt rossz időben biztonságosabb, másrészt nem áraszt magából kellemetlen szagokat.