Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

Dekor Lámpák

A kertes házak lakóinak fontos, hogy a kerti sétány, a terasz vagy a bejárati ajtó megfelelően legyen kivilágítva éjszaka. Ha viszont számít az esztétika is, akkor igazán pazar dekor lámpa világítást is kialakíthatunk a ház körül. Tekintse meg a Union Knights hatalmas kül- és beltéri dekor lámpa felhozatalát: szerezzen be kiváló ár-érték arányú, ragyogóan világító LED-es fényforrást otthonába!

LED dekor lámpa világítás a Union Knights Webáruházban: miért érdemes minket választania?

Széles dekor lámpa kínálat

Ha Önnek fontos online vásárlása során, hogy legyen miből válogatni, akkor jó helyen jár! Webáruházunk több tucat különböző típusú és formájú LED-es dekor lámpát kínál, így még a legkényesebb ízlésűek számára is bőven van választék. Amennyiben diszkrét dekorációs lámpa világítást szeretne kialakítani a kerti járda körül, a földbe szúrható változatokat ajánljuk figyelmébe. Ha viszont merészebb vizekre evezne a kültéri dekor világítás tervezésekor, akkor a napelemes cseresznyevirág fényfüzéreket vagy a kerti fáklyákat érdemes megtekintenie közelebbről.

Természetesen nemcsak kerti dekor lámpa típusokat kínálunk– számos beltéri termékünkkel csodálatosra díszítheti fel otthona belső tereit. LED elemes borosüveg dugó világításunk szokatlanul szép dizájnjával valóban igazán egyedi dekor világítás alkotható a nappaliban vagy a hálószobában. Az ezüst üveges galaxis világítások pedig érzéki és misztikus fényeikkel minden helyiség ékköveként – és megbízható LED-es dekor fényforrásként – tetszelegnek.

Kifogástalan minőségű lámpás dekoráció

Cégünk nem ismer kompromisszumot, amikor termékeink minőségéről van szó. Webáruházunk virtuális polcain csakis Európában elismert bevizsgálási eredménnyel rendelkező LED dekor lámpa kínálattal találkozhat. Mindegyik fényforrásunk legalább A+ energiaosztályú, így nem kell majd aggódnia a magas villanyszámla miatt – a napelemes dekor lámpa típusaink esetében pedig nem is kell számolnia vele. Gyártmányainkat emellett folyamatosan teszteljük és fejlesztjük, hogy lépést tarthassunk a változó piaci igényekkel. Minden általunk gyártott vagy forgalmazott termék minőségében maximálisan megbízunk – ezért az összes Union Knights LED dekor világítás után 2 év garanciát is vállalunk.

Dekor lámpa szupergyors kiszállítással

Tudjuk, hogy mennyi aggódással jár online vásárlás során, amikor nem érkezik meg az ígért határidőn belül a csomagunk. Ezért cégünknél kimondottan ügyelünk arra, hogy minden megrendelés időben kerüljön kiszállításra. Nem kell heteket várnia, hogy dekor lámpája megérkezzen otthonába – a tőlünk igényelt termékeket átlagosan 2-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk az országban bárhová.

Rengeteg egyéb LED fényforrást is beszerezhet

Ha nem csupán dekor állólámpa után kutat az interneten, akkor sem kell máshová mennie! Webáruházunkban több száz minőségi és modern LED világítás található a mozgásérzékelős LED reflektoroktól kezdve a háztartási LED izzókon át egészen az autós LED szalagokig. Változatos formák, vibráló színek és számos speciális funkció közül válogathat, amelyek segítségével kompletten felvillanyozhatja otthonát.

Dekor lámpa: milyen előnyökkel szolgál?

Biztonság: amikor éjszaka közlekedünk otthonunk külső részein, a biztonságos közlekedés érdekében mindenképp gondoskodni kell megfelelő világításról. A befagyott, nedves úton ugyanis könnyen megcsúszhatunk vagy egyszerűen csak rosszul léphetünk a sötétben, ami komoly sérülésekhez vezethet. Egy dekor lámpa segít megvilágítani a környezetet, így megelőzhetők a kellemetlen balesetek és sérülések. Ráadásul a jól látható fények elriaszthatják a nem kívánt betolakodókat is, vagyis a megfelelő lámpatestekkel növelhető otthonunkban a személy- és vagyonbiztonság.

Hangulatfokozás: a dekor lámpák a biztonság fokozása mellett igazán kellemes hangulatot teremtenek kültéren. Gondoljunk bele milyen hatást érhetünk el, amikor a kezdeti sötétségben felkapcsoljuk a teraszról lelógó fényfüggönyt vagy a kültéri dekor fényeket az udvaron! A megfelelő fényforrásokkal az éjszakába nyúló baráti összejövetelek, családi programok alkalmával garantáltan mindenkinek felejthetetlen élményben lesz része.

Dizájn: egy dekor lámpa nem csupán fényével, hanem megjelenésével is emelheti otthonunk esztétikai értékét. A kintre tervezett fényforrások számos kinézetben elérhetők – ez lehetővé teszi, hogy azok remekül illeszkedjenek a ház stílusához és azt azt körbevevő környezethez.

Miért érdemes LED világítást használni kültéren?

  • Energiahatékonyság – A LED-es fényforrások jóval energiahatékonyabbak, mint a hagyományos izzók vagy halogénlámpák. Alacsony fogyasztásuknak köszönhetően a használatukkal akár 80%-ot is megtakaríthatunk!
  • Hosszú élettartam – A másik hatalmas előnye a LED technológiás világításoknak, hogy rendkívül magas élettartammal rendelkeznek. Rendeltetésszerű használat mellett átlagosan 50.000 üzemórát is képesek minden gond nélkül teljesíteni! Az életciklusuk végére abból lehet következtetni, hogy egyre halványodik a fényük ahelyett, hogy egyszer csak hirtelen kialudnának.
  • Alacsony hőtermelés – A LED-es világításnak alacsonyabb a hőtermelése vetélytársainál, gyakorlatilag alig melegszik fel használat során. Így nem kell tartani sem tűzveszélytől, sem pedig attól, hogy egy rossz mozdulat következtében valaki megégeti a kezét.
  • Strapabírás – Különösen kültéri világítás telepítésekor mindenképp strapabíró megoldásra van szükség. Amennyiben olyan fényforrást keresünk, amely jól bírja az időjárás viszontagságait, a LED-es világítás lesz a tökéletes választás. Vásárláskor azonban ügyeljünk arra, hogy legalább IP 44-es védettségű fényforrást válasszunk.
  • Egyenletesség – A régebbi technológiákkal szemben a LED azonnal teljes fényárammal működik, miután nincs szüksége bemelegedési időre. Ezután pedig villódzásmentes, minőségi és folyamatos fényt biztosít, amely nem terheli a szemünket.
  • Széles választék – A LED-ek hatalmas választékban állnak rendelkezésünkre, így már meglévő rendszerbe is könnyedén beépíthető. Ez egyben azt is jelenti, hogy kiválóan alkalmazhatók gyakorlatilag bármilyen környezetben és bármilyen felhasználási célra.
  • Környezetbarát – Mindenképp meg kell említeni előnyként a LED technológia környezetkímélő mivoltát is. Egyrészt nem tartalmaznak ólmot és más káros anyagokat, másrészt kevés áramot használnak. A használatukkal így jelentősen csökkenthető az ökológiai lábnyom.

Mit jelent az IP védettség?

Kültéri dekor lámpa vásárláskor feltétlenül figyelni kell arra, hogy milyen a készülék IP védettségi szintje. Az IP az angol International Protection Rating, magyarul a Nemzetközi Védettségjelölés jelentése. Azt mutatja meg, hogy a műszaki berendezés áramköreit körbevevő tokozás, készülékház vagy lámpatestház milyen szintű védelmet képes biztosítani. Hazánkban az MSZ EN 60529:2015 szabvány szabályozza a villamos gyártmányok IP besorolását, aminek nemzetközi megfelelője az IEC 60529-es szabvány.

A dekor lámpa termékeknél is alkalmazott IP kód két számjegyből áll. Az első jelenti a szilárd anyagok, míg utóbbi a vízzel szembeni védelmet. Ha az adott készülék nem védett ezen külső behatásoktól, azt általában X betűvel jelzik. Ami a számokat illeti: minél magasabbak, annál nagyobb az eszköz védelmi szintje. A magasabb védelmi szintű berendezések alkalmasabbak a nehéz körülmények között való használatra, így kültéri dekor lámpa vásárlás esetén legalább IP 44-es védettségű fényforrást válasszunk.

Dekor lámpa karbantartása a hosszú élettartamért

Bár a kültéri világítóberendezéseket úgy tervezik, hogy azok ellenálljanak a szélsőséges időjárási körülményeknek, egy kis odafigyeléssel meghosszabbíthatjuk dekor lámpánk élettartamát. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy megvizsgáljuk azok állapotát: található-e repedés a búrákon, van-e látható jele beázásnak vagy párásodásnak, épek-e a vezetékek és így tovább. Ezt követően távolítsuk el a lámpákra rakódott szennyeződéseket egy puha törlőkendővel, és már készen is vagyunk. Mindössze pár perces műveletről van szó, fényforrásaink számára viszont több extra évet is jelenthet gondoskodásunk.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Ne habozzon: keressen segítőkész kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!