Kérdésed van? Hívj minket! +36306153267

LED Izzók

A LED izzó kiváló tulajdonságainak köszönhetően napjainkban egyre több háztartásban található meg fényforrásként. Egyaránt felhasználható világítási és dekorációs célra is attól függően, hogy hova kívánjuk telepíteni. A Union Knights webáruház háztartási LED izzók széles választékát kínálja Önnek, hogy otthona megvilágítása ne csak megbízható, de igazán egyedi is lehessen: tekintse meg termékeinket!

LED izzó a Union Knights webshopon: miért érdemes minket választani?

Változatos LED izzó kínálat

Háztartási LED izzó felhozatalunk változatos formákban és kialakításokban áll rendelkezésére vásárlóink számára. Hideg fényű LED izzó, meleg fényű LED izzó és még természetes fényű is megtalálható webáruházunkban. E14-, E27-, GU10 foglalatos darabokat is kínálunk az Ön számára, nem is beszélve a különböző izzó formákról, mint pl. LED villanykörte, -gyertya, -gyűrű, -spot, -filament vagy akár batten lámpáinkról.

Minőségi LED izzókat gyártunk

Tudjuk, hogy a mennyiséggel sosem lehet pótolni a minőséget. Ezért a Union Knights gyártotta LED energiatakarékos izzók igen magas élettartammal bírnak, amelyek természetes, de erős fényükkel Önt sokáig, megbízhatóan fogják szolgálni. Termékeink megfelelnek a hatályos nemzetközi szabályoknak, amelyek jelenleg Európában érvényben vannak. Emellett az összes árucikkünk legalább A+ besorolással rendelkezik. A korrekt LED izzó árak mellé pedig kiváló értékarány is dukál, amelyekre 2 év garanciát vállalunk.

LED izzó gyors kiszállítással

A tervezés, a kivitelezés, valamint a változatos kialakítás mellett igyekszünk a kiszállításban is jeleskedni. Amint Önnek sikerült kiválasztani a kívánt LED izzót, mi azonnal akcióba lépünk. A Union Knights weboldaláról rendelt termékek 2-3 nap alatt eljutnak a megadott címre. Legyen szó az ország bármely pontjáról, mi mihamarabb és biztonságban eljuttatjuk a csomagot tulajdonosának.

Számtalan egyéb LED terméket is forgalmazunk

Kínálati portfóliónk rengeteg egyéb LED technológiával készült terméket tartalmaz. Ön kedvére válogathat egyebeken túl napelemes kerti lámpák, dekorációs karácsonyi fények, dekor szettek, LED szalagok, reflektorok és akár komplett ház/lakás LED csomagok között is. Emellett érdemes jobban is körbe nézni virtuális polcainkon, mivel folyamatosan megújuló akciókkal és rendszeres kedvezményekkel is kedveskedünk. Így Ön akár több ezer forinttal olcsóbban is beszerezheti otthonába megbízható, energiahatékony és természetes Union Knights LED fényforrását.

Milyen előnyökkel rendelkezik a LED izzó?

Az energiatakarékos izzók után jelentek meg a legújabb generációs fényforrások, a LED izzók. Ezek még több előnnyel rendelkeznek elődjeiknél:

  • nagyon energiatakarékos (akár 90%- alacsonyabb energiafelvétel)
  • rendkívül hosszú élettartam (kb. 50 ezer üzemóra)
  • azonnali, vibrálásmentes, kellemes és fény
  • ellenáll a gyakori ki- és bekapcsolásnak
  • nem bocsájt ki káros anyagot
  • nincs hőkibocsátás